Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φανταστική πρωτοβουλία της οικογένειας Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια απέδειξε για άλλη μια φορά το ποιος είναι αυτός και η γυναίκα του, Βάσω, αφού οι δυο τους έκαναν στον Δημήτρη το πιο μεγάλο δώρο της ζωής του.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες εβδομάδες, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα post για τον Δημήτρη που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, ότι είναι ανάγκη να πάρει καινούργιο και συγκεκριμένο καρότσι, αφού δεν θα τον βόλευε ένα τυπικό καρότσι λόγω του προβλήματός του, ενώ το συγκεκριμένο καρότσι είναι και πιο ακριβό από το κλασσικό.

Η οικογένεια του Δημήτρη επικοινώνησε με τη σύζυγο του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Βάσω, θέλοντας να ζητήσουν τη συνδρομή του αρχηγού του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την ομάδα. Όμως ο Βιεϊρίνια δεν απευθύνθηκε ποτέ στον ΠΑΟΚ και ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο ίδιος και η οικογένεια του την αγορά του καροτσιού.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για να δημιουργηθεί το καρότσι και μάλιστα έχει έρθει και ειδικός άνθρωπος από την Σουηδία προκειμένου να επισκεφθεί τον Δημήτρη για να δρομολογήσει το ειδικά διαμορφωμένο καρότσι.


Τελευταία νέα

Πολυτιμότερος στο Γιαν Μπρέιντελ ο Κοτάρσκι!

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ντόμινικ Κοτάρσκι έδωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, με τον Κροάτη τερματφύλακα να παίρνει το βραβείο του...

Στην ίδια κατηγορία