Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ευρωπαίος και το Μάρτιο!

Δημοφιλή

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη συνεχίζεται! Ο Δικέφαλος προκρίθηκε με 5-3 στα πέναλτι επί της Μίντιλαντ (2-1 κανονικός αγώνας και παράταση) και θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής για τους 16 του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ… ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο 20΄, όταν μετά την προσπάθεια του Τσόλακ, η μπάλα έφθασε στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Εξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Βιεϊρίνια με ασύλληπτο μακρινό σουτ νίκησε τον Ολαφσον.

Σε αντίθεση με το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Λουτσέσκου υστέρησε στο β΄ μέρος.

Στο 80΄ ο Χεγκ με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Πασχαλάκη, μειώνοντας σε 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σβιατσένκο απείλησε με κεφαλιά, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ετσι, η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι: Τσόλακ 1-0, Μέγιερ απόκρουση Πασχαλάκη, Σίντκλεϊ 2-0, Αντερσον 2-1, Σβαμπ 3-1, Ντιρ 3-2, Μιτρίτσα 4-2, Λιντ 4-3, Κούρτιτς 5-3.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (70΄ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (90΄ Σοάρες), Κούρτιτς, Αουγκούστο (74΄ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (71΄ Μιτρίτσα), Ζίβκοβιτς (104΄ Σβαμπ), Τσόλακ.

Mίντιλαντ: Όλαφσον, Ζουνίνιο (46΄ Χεγκ), Σβιατσένκο, Τιχόσεν, Παουλίνιο (46΄ Ντιρ), Εβάντερ, Ονιαντίκα, Ίσακσεν (99΄ Τσαρλς), Άντερσον, Μπρουμάντο (73΄ Λιντ), Σίστο (46΄ Μέγιερ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Βιεϊρίνια την κόλλησε, η UEFA τον αποθέωσε! (video)

ΠΑΟΚ και Μπριζ κοντράρονται απόψε στις 22:00 στην Τούμπα με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference...

Στην ίδια κατηγορία