Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έβαλε ξανά μπροστά τον κουμπάρο ο Αυγενάκης

Δημοφιλή

Ξανά στην επικαιρότητα, για ακόμα μια μεθόδευση κατά του ΠΑΟΚ, βρίσκεται το όνομα του Νίκου Τζουλάκη, ενός ανθρώπου που μπορεί να χαρακτηριστεί εύλογα ως «άνθρωπος» του Λευτέρη Αυγενάκη.

Και πως μπορεί κανείς να σκεφτεί διαφορετικά;

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο γιος του Χανιώτη δικαστικού Νίκου Τζουλάκη ήταν κουμπάρος στον γάμο του αδερφού του Λευτέρη Αυγενάκη, κάτι που μαρτυρά τις στενές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο οικογένειας, αφού ο θεσμός της κουμπαριάς (ειδικά στην Κρήτη) κρύβει έντονους συμβολισμούς και αποτελεί σχέση ζωής.

Σχεδόν χρόνια μετά λοιπόν (τέλη Μαΐου 2019), και ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι πια Υφυπουργός Αθλητισμού με δική του πρωτοβουλία, διορίζει από μόνος του τον Νίκο Τζουλάκη ως πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, στη θέση του Στέφανου Στεφανόπουλου, ο οποίος παραιτείται στις 22 Μαΐου.

Έκτοτε η δράση του είναι γνωστή. Ο Τζουλάκης πρωτοστάτησε στην μεγαλύτερη πλεκτάνη που έχει δει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την υπόθεση της δήθεν πολυΐδιοκτησίας με τη Ξάνθη, με στόχο τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της ακριτικής ομάδας. Φυσικά η υπόθεση αυτή κατέπεσε με κρότο τόσο στο CAS, όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων, διασύροντας την ΕΕΑ των υπαλλήλων και των κουμπάρων.

Ωστόσο ο Τζουλάκης δεν έχασε τη θέση του. Αντιθέτως παρέμεινε στη θέση του και έβαλε ξανά στο στόχαστρο τον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο και Νίκο Σαββίδη, που ετοιμάζονται ήδη να καταθέσουν μηνύσεις, για διαρροή προσωπικών δεδομένων.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία