Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έτσι πήρε τον Μαντσίνι

Δημοφιλή

Σε «talk of the town» εξελίχθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Το μεταγραφικό σίριαλ σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού έλαβε τέλος, με τους «πράσινους» να έρχονται σε συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Κι όλα αυτά, ενώ ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε προ των πυλών του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και παρουσιαζόταν να κάνει πρόβες με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας.

Αντί όμως να ακολουθήσει το δρομολόγιο Χαριλάου – Ρέντη, άλλαξε προορισμό έστριψε το τιμόνι προς Κορωπί μεριά και φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Για να συμβεί αυτό έπαιξαν ρόλο τόσο η επιθυμία του Μαντσίνι να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό, όσο φυσικά και το γεγονός πως οι «πράσινοι» κάλυψαν τα «θέλω» του Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και του ποδοσφαιριστή για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση του Ολυμπιακού, ούτε με τον Άρη, ούτε και με την πλευρά του Μαντσίνι.

Για την ιστορία της υπόθεσης αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η πρόταση του Ολυμπιακού στον Άρη δεν ξεπερνούσε σε καθαρά χρήματα τα 800 χιλιάρικα, συνυπολογίζοντας και το ποσοστό μεταπώλησης (25%) της Μπορντό. Ποσό πολύ μικρότερο απ΄αυτό που περίμεναν στον Άρη να εισπράξουν μέσω της… περήφανης πώλησης του Μαντσίνι.

Συγχρόνως τα χρήματα που προσέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» στον Μαντσίνι, ούτε κι αυτά ικανοποιούσαν την πλευρά του ποδοσφαιριστή που πέρα από τους σοβαρούς ενδοιασμούς  για την ενσωμάτωση στην αγωνιστική «εξίσωση» του Ολυμπιακού, είχε θέμα και με το οικονομικό κομμάτι με επίκεντρο την προοπτική της μεταγραφής στην ομάδα του Πειραιά.

Με αυτά και με αυτά και από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον και τα βρήκε και με τον Άρη και με τον Μαντσίνι, ο 26χρονος παίκτης πήρε «φύλλο πορείας» για το Κορωπί ρίχνοντας τίτλους τέλους στο μεταγραφικό σίριαλ.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ και Μεϊτέ: Τα δεδομένα και το μέλλον

Το πρώτο δεδομένο της υπόθεσης αυτής έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει πολλά χαφ και έχει...

Στην ίδια κατηγορία