Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έτσι περνάει μια μέρα καραντίνας!

Δημοφιλή

Εδώ και περίπου ένα μήνα η ζωή μας έχει αλλάξει, η πανδημία μας έκλεισε στα σπίτια και φυσικά έχουν αλλάξει και οι συνήθειές μας…

Πως περνούν οι ποδοσφαιριστές αυτές τις μέρες, μακριά από τους αγώνες και τις προπονήσεις;

Αυτή τη βδομάδα, την απάντηση τη δίνει ο Λέο Μάτος! Ο Βραζιλιάνος γράφει στη FORZA πως περνάει ένα συνηθισμένο 24ωρο στο σπίτι του, με την οικογένειά του!

“Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Πριν το ξέσπασμα του ιού συνήθως έκανα προπόνηση το πρωί μαζί με τους συμπαίκτες μου και έπειτα το απόγευμα έκανα τις δουλειές μου, ενώ κοιμόμουν σχετικά νωρίς. Πλέον όλα αυτά έχουν αλλάξει, αλλά ας πάρουμε τη μέρα μου από την αρχή…

Το ξυπνητήρι μου είναι ρυθμισμένο για τις 9:30. Ξυπνάω συνήθως με το πρώτο χτύπημα. Στη συνέχεια ετοιμάζω πρωινό για τα παιδιά και τη σύζυγο μου. Αφού φάμε, θα αφιερωθώ στα παιδιά μου. Θα παίξουμε μαζί αρκετά παιχνίδια, αλλά αυτά που τους τραβούν το ενδιαφέρον είναι τα videogames. Οπότε, πάντα καταλήγουμε να παίζουμε μαζί FIFA.

Όταν κουραστούν θα πάρω… αγκαλιά το τηλέφωνο και θα μιλάω με την οικογένεια μου και κάποιους συνεργάτες στη Βραζιλία για κάποιες δουλειές, που έχω στην πατρίδα μου. Περίπου στις 13:00-13:30 θα φάμε για μεσημέρι. Εδώ να σημειώσω πως η σύζυγος μου μαγειρεύει υπέροχα!

Από εκείνη την ώρα μέχρι τις 17:30, όταν και ξεκινάω την προπόνηση, έχω «κενό» χρόνο. Συνήθως κάθομαι μαζί με τη σύζυγο μου και τα παιδιά και είτε παίζουμε όλοι μαζί, είτε βλέπουμε ταινία, ενώ κάποιες φορές διαβάζω και βιβλία.

Στις 17:30 όπως έγραψα και πιο πάνω, ξεκινάω την προπόνηση μου. Συνήθως βγαίνω στον κήπο του σπιτιού μου και προπονούμαι. Πρέπει να πω ότι μου έχει λείψει να προπονούμαι με την ομάδα. Στις αρχές είχα πάει μερικές φορές στη Νέα Μεσημβρία για προπόνηση, αλλά μετά το lockdown, αυτό σταμάτησε. Προπονούμαι περίπου για μιάμιση με δύο ώρες.

Μετά το τέλος της ατομικής μου προπόνησης κάνω μπάνιο και περνάω ξανά τον χρόνο μου με τα παιδιά μου. Μόλις πάει 22:00 τα βάζω για ύπνο. Δεν μπορούν να κοιμηθούν αν δεν με ακούσουν ή δεν με δουν!

Από εκεί και έπειτα έχω χρόνο με τη γυναίκα μου. Εκείνο το διάστημα συζητάμε καλύτερα και πιο ελεύθερα, αφού είμαστε οι δυο μας και έτσι είμαστε πιο χαλαροί. Δεν μπορούν να γίνουν όλες οι συζητήσεις μπροστά στα παιδιά άλλωστε.

Από τις 22:00 έως τις 00:00 συζητάμε ή βλέπουμε κάποια ταινία και απολαμβάνουμε το χρόνο που περνάμε μαζί. Γενικά δεν έχουμε πολύ χρόνο μόνοι μας, αφού όλοι μέρα παίζουμε και ασχολούμαστε με τα παιδιά.

Κάπου εδώ να σημειώσω ότι εγώ πριν την καραντίνα, εκείνη την ώρα είχα ήδη κοιμηθεί! Αλλά όλο αυτό που περνάμε με τον εγκλεισμό έχει αλλάξει τις συνήθειες όλων μας.

Ελπίζω να περάσει γρήγορα το θέμα με τον ιό και όλοι να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό της ζωής μας. Ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό πρέπει να πειθαρχήσουμε στους κανόνες που έχουν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι συμβουλές του Αμπέλ σε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Αναμφίβολα ο Έντρικ Φιλίπε που επί του παρόντος αγωνίζεται στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα υπό καθεστώς δανεισμού συνιστά έναν...

Στην ίδια κατηγορία