Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έτσι έχει το θέμα Κούρτιτς

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά την χθεσινή (21/7) ήττα του ΠΑΟΚ στην Βουλγαρία και αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Γιασμίν Κούρτιτς.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός είπε:

«Όσο για τον Κούρτιτς θεώρησα πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει μετά από μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Υπάρχει ένα θέμα μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας και ελπίζω να λυθεί άμεσα»,.

Το θέμα με τον Κούρτιτς είναι πως ο Σλοβένος χαφ θέλησε να υπάρξει συζήτηση για να επεκταθεί το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, για ακόμα ένα έτος, όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκείνη την στιγμή δεν συζήτησαν περαιτέρω αυτό το θέμα με τον παίκτη. Αυτό έκανε τον έμπειρο μέσο να θεωρήσει πως η ομάδα δεν θέλει να του δώσει συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα FORZA.

Έτσι, άρχισε να αναζητά ομάδες από την πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, δείχνοντας στον ΠΑΟΚ πως πλέον δεν λέει όχι σε μια πιθανή αποχώρηση.

Έτσι όπως είχε αποκαλύψει επίσης η FORZA η Πίζα και άλλη μία ομάδα από τη Σαουδική Αραβία θέλησαν να τον κάνουν δικό τους.

Όμως ο Κούρτιτς όπως είπαμε και παραπάνω αυτό που θέλει είναι να επιστρέψει στην Serie A, εφόσον αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. O Σλοβένος λοιπόν που στην αρχή ήθελε να μείνει τώρα άνοιξε την… πόρτα της εξόδου μόνος του.


Τελευταία νέα

Τακουρίδης: «Συγκεντρωμένοι για την πρόκριση στον τελικό»

Το βράδυ της Παρασκευής (29/3) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Λάρισα τον Ολυμπιακό, με στόχο την πρόκριση στον τελικό...

Στην ίδια κατηγορία