Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Sunday, July 19, 2026

Έτοιμος να γίνει κάτοικος Μονάχου ο Ενκουνκού

Δημοφιλή

Ο Ενκουνκού ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο γερμανικό πρωτάθλημα, αφού οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν Μονάχου με την Τσέλσι είναι στα τελικά στάδια. Ο 27χρονος επιθετικός μετακόμισε από την Λειψία στην Τσέλσι το 2023, ωστόσο η καριέρα του στους Λονδρέζους δεν εξελίχθηκε όπως την περίμενε και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Bundesliga.

Η Μπάγερν κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ, με τις επαφές των δύο ομάδων να βρίσκονται στα τελικά στάδια.

Μπάγερν και Τσέλσι συζητούν τις λεπτομέρειες που αφορούν το deal για τον Γάλλο επιθετικό, με τον Ενκουνκού να τα έχει βρει ήδη με τους Βαυαρούς για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Το μυαλό του ΠΑΟΚ και στις κληρώσεις

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο πριν το...

Στην ίδια κατηγορία