Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για το restart ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

9 Δεκεμβρίου του 2020. Ο ΠΑΟΚ χάνει στην έδρα του από την Λάρισα με 91-93, έχοντας μόλις μια νίκη σε πέντε ματς. Οι φήμες για μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ετοίμαζε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ άφηναν παγερά αδιάφορους τους φιλάθλους, αν κρίνουμε από σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης συνέβαλε η αγωνιστική εικόνα μιας ομάδας που έδειχνε να μην έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Κανείς δεν πίστευε (ίσως με εξαίρεση τον Χατζόπουλο και τον Τριλυράκη) πριν από δυο μήνες πως η Αύξηση αυτή θα είχε αποτέλεσμα.

Κι όμως αυτή η κίνηση ίσως γίνει η αρχή για μια μεγάλη επανεκκίνηση στον Δικέφαλο.

Σήμερα, ο ΠΑΟΚ ατενίζει το μέλλον με  αισιοδοξία καθώς ένα μεγάλο μέρος οφειλών του παρελθόντος έχει ήδη διευθετηθεί. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Δικέφαλος την επόμενη χρονιά θα κάνει ένα σημαντικό βήμα αυξάνοντας ενδεχομένως (σε λογικά επίπεδα και δίχως διάθεση για σπατάλες και έξοδα που δεν μπορεί να καλύψει), τον προϋπολογισμό του στο αγωνιστικό. Ο λόγος για τον οποίο αυτή η Αύξηση πέτυχε οφείλεται κυρίως στο εξής: Ο κόσμος εκτίμησε το γεγονός πως ο άνθρωπος που ανέλαβε τις τύχες της ΚΑΕ δεν περίμενε βοήθεια… εξ ουρανού για να ενεργήσει. Ενίσχυσε οικονομικά την ομάδα ώστε το τμήμα να λειτουργήσει δίνοντας ο ίδιος πρώτος το παράδειγμα της προσφοράς. Παράλληλα, παρέθεσε όλα τα στοιχεία και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η εταιρεία. Ο ίδιος είχε κάνει το χρέος του, ζήτησε από τον κόσμο να κάνει το δικό του. Το κλίμα γύρισε και σε αυτό βοήθησε και η αύρα που έστειλε και η ομάδα με την αγωνιστικής της αφύπνιση.

ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ

Το συμπέρασμα που βγάλαμε ακούγοντας 2-3 συνεντεύξεις του Λυκογιάννη: Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον. Δεν ανοίγεται, δεν παρασύρεται, δεν λειτουργεί παρορμητικά. Αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο της παραμονής. Κάνει focus στο σήμερα στον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει καλά την χρονιά. Μετά θα τα βάλει… κάτω και θα αποφασίσει. Επαγγελματίας είναι.

*Απόλυτη κάλυψη στον Παπαντωνίου έδωσε ο Χατζόπουλος. Ενοχλήθηκε πρόσφατα όταν είδε πληθώρα μηνυμάτων και σχολίων από φίλους του ΠΑΟΚ στα social media για τον Έλληνα γκαρντ. «Δεν μου αρέσει η ανθρωποφαγία», είπε. «Όποιος φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ τον στηρίζω μέχρι τέλους. Είναι παίκτης μας, πρέπει να βοηθήσουμε για να προσφέρει αυτά που μπορεί. Πέρσι έκανε φοβερή χρονιά με την Λάρισα», πρόσθεσε.

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Απίστευτο άδειασμα Δρακόπουλου σε Κακιούση. Ρωτάνε τον πρόεδρο στον Libero σχετικά με τον κόουτς και απαντάει: «Όσο είμαι εγώ ο Κακιούσης δεν θα είναι ποτέ στην λίστα μου. Έχει 15 χρόνια να κοουτσάρει. Το μπάσκετ έχει αλλάξει». Ορθά κοφτά. Ξεκάθαρες κουβέντες.

Έβγαλε κι ένα παράπονο ο πρόεδρος: «Οι …απέναντι (σ.σ. εννοούσε τον ΠΑΟΚ) είδατε την κινητοποίηση που είχαν. Είχαμε αναγγείλει και εμείς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ας μην πω πόσα μαζέψαμε». Βέβαια κάποιοι λένε πως ο ίδιος ευθύνεται γιατί έχει αφήσει την κυανόλευκη ΚΑΕ (γραφεία κλπ), παντελώς ανοργάνωτη.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Για εννιά ματς ήρθε στον Ολυμπιακό ο Κώστας Κουφός. Και μάλιστα εννιά παιχνίδια στην Euroleague δίχως ιδιαίτερο άγχος. Οι ερυθρόλευκοι μόνο μαθηματικές ελπίδες έχουν για την πρόκριση τους στα πλέι οφ. Ε, για αυτά τα παιχνίδια πόσα να πήρε; Πληροφορίες αναφέρουν πως συμφώνησε για 40-50 χιλιάδες ευρώ.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι…άλλη περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός τον έκλεισε για τα τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκα, αλλά κυρίως για να πάρει το νταμπλ (πρωτάθλημα –κύπελλο) στην Ελλάδα. Ο Κροάτης θα πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν περίπου 200.000 ευρώ.

ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ

Ένας παράγοντας από την Πάτρα, που μάλλον δεν συμπαθεί και τόσο πολύ τον Λιόλιο έλεγε πρόσφατα: «Δεν μας προξένησε εντύπωση η σύμπραξη Λιόλιου-Τσάπα στις εκλογές. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως ο Προμηθέας ανέβηκε κατηγορία με το ΑΦΜ του Φάρου Κερατσινίου την τότε ομάδα του Τσάπα».

*Το παλεύει ακόμη η Ευρωλίγκα. Θέλει να βάλει στο παιχνίδι και την “αγορά” της Μεγάλης Βρετανίας. Να “στήσει” ομάδα στο Λονδίνο, όπως κάποτε έκανε με τους Λόντον Τάουερς. Υπάρχουν λέει επενδυτές από Ινδία που θα χρηματοδοτήσουν το πρότζεκτ. Κρατήστε μικρό καλάθι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία