Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έτοιμος για εκκίνηση ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Η παρουσία των Β ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League 2 μπήκε στη ζωή μας από την περασμένη αγωνιστική σεζόν, με τον ΠΑΟΚ Β να δίνει το παρών στον Βόρειο όμιλο της κατηγορίας.

Μετά από την πρώτη σεζόν και την ξεκούραση που ήταν αναγκαία, οι ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου είναι έτοιμοι να επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις, ενόψει της δεύτερης ποδοσφαιρικής σεζόν στην Super League 2.

Το τεχνικό τιμ παραμένει το ίδιο, με επικεφαλής τον Πάμπλο Γκαρσία ενώ παρά τις αποχωρήσεις, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, διατηρώντας τον περσινό κορμό.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ αυτών που έχουν ήδη αποχωρήσει υπάρχουν τα ονόματα του Στάθη Τάχατου και του Αντώνη Γαϊτανίδη, που αποχώρησαν ως ελεύθεροι, ενώ ο Παναγιώτης Τζίμας που αγωνίστηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ Β και φέτος βρέθηκε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, θα συνεχίσει ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από το ρόστερ της περσινής περιόδου έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ ο Αχιλλέας Σαλαμούρας και ο Δημήτρης Πανίδης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να ανανεωθούν ακόμα δύο με τρεις ποδοσφαιριστές, που ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν στην ομάδα.

Ο πρωταρχικός σκοπός του ΠΑΟΚ Β είναι να ενταχθούν ομαλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα ταλαντούχα παιδιά των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών και αυτό θα γίνει και φέτος, με τα περισσότερα παιδιά της Κ19 που γεννήθηκαν το 2004 να παίρνουν «προαγωγή» για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Πλέον η Κ19 θα αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2005.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του νέου ΠΑΟΚ Β, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 22-23 Ιουλίου, όπου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο έχει οριστεί για τις 25 Ιουλίου, ενώ μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πιθανότατα στον Βώλακα Δράμας.


Τελευταία νέα

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου!

Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών που απαιτεί ο νέος νόμος, ο Άρης δε δέχτηκε ΟΑΚΑ και...

Στην ίδια κατηγορία