Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ετοιμες για τη νέα στέψη!

Δημοφιλή

Μέρα τελικού η σημερινή για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Στις 20.15 θ’ αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Βέροιας με έπαθλο το κύπελλο, το οποίο ο Δικέφαλος έχει κατακτήσει τέσσερις φορές συνολικά κατά το παρελθόν σε έξι παρουσίες του στον τελικό.

«Το ματς με τη Βέροια είναι 50-50, ανοιχτό παιχνίδι. Η ομάδα που θα είναι πιο πειθαρχημένη και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πάρει τον τελικό» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πελεκίδης. Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Παρόλο που παίξαμε δύο παρατάσεις με τη Νέα Ιωνία, θα είμαστε όπως πρέπει και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε το κύπελλο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Aβραμίνας Σεβδίλη: «Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Ο τελικός, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κορυδαλλού θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3. Διαιτητές θα είναι οι Παπαματθαίου- Χρηστίδη με παρατηρητές τους Μίγκα- Τσάκωνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σταθερά βήματα για Έκονγκ

Με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Ιβάν Νάσπεργκ να... αποχωρούν από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας, με τον...

Στην ίδια κατηγορία