Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζουν μήνυση κατά της ΕΕΑ τα αδέρφια Σαββίδη

Δημοφιλή

Η ΕΕΑ λειτουργεί ακόμα μια φορά ως βραχίονας του Λευτέρη Αυγενάκη, προσπαθώντας να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, που αμέσως βγήκε στην αντεπίθεση, και δείχνει διατεθειμένος να το φτάσει στα άκρα. Το απίστευτο της όλης υπόθεσης είναι ότι στο δελτίο Τύπου διαρρέονται προσωπικά δεδομένα τόσο του Γιώργου, όσο και του Νίκου Σαββίδη, με τους δύο να μην το αφήνει να περάσει έτσι.

Το εν λόγω έγγραφο περιέχει μεταξύ άλλων ανυπόστατες και εσφαλμένες πληροφορίες, με τους δύο άνδρες να ετοιμάζουν μήνυση κατά της Επιτροπής και συγκεκριμένα του προέδρου της, Νίκου Τζουλάκη, για διαρροή προσωπικών δεδομένων, μιας και η απόφαση της ΕΕΑ να δώσει αριθμό βουλεύματος και αδικήματα είναι εκτός των επιβεβλημένων ορίων της ενημέρωσης.

Επιπλέον, μηνύσεις θα αποσταλούν και στα ΜΜΕ που θα υιοθετήσουν και αναπαράξουν την ανακοίνωση της ΕΕΑ, στο κομμάτι που αφορά τους Γιώργο και Νίκο Σαββίδη. Παράλληλα οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκφράζουν τη βεβαιότητα τους ότι η ΕΕΑ θα εκτεθεί και θα γελοιοποιηθεί για ακόμα μια φορά, καθώς θεωρεί ένα βούλευμα ως αμετάκλητο σε ημερομηνία που δεν ήταν.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία