Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζονται για την επόμενη πρόκληση

Δημοφιλή

Mε απολογισμό δεκατρείς νίκες και εννέα ήττες ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπάσκετ. Πλέον, οι παίκτες του Αρη Λυκογιάννη σκέφτονται τα παιχνίδια των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Δικέφαλος επικράτησε με άνεση του Μεσολογγίου με σκορ 84-69. «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, από αυτά που δεν αρέσουν καθόλου στους προπονητές. Προερχόμασταν από μία διακοπή αρκετών ημερών, δεν υπήρχε ουσιαστικός βαθμολογικός στόχος καθώς εμείς από την μία είχαμε εξασφαλίσει την 5η θέση, ενώ και ο αντίπαλος είχε ήδη υποβιβαστεί. Ήταν δύσκολο και να προετοιμαστούμε, αλλά και πνευματικά να μείνουμε στο επίπεδο που θέλαμε» τόνισε στις δηλώσεις του ο Λυκογιάννης, συμπληρώνοντας: «Το θετικό για μας είναι ότι πέρα από το νωθρό ξεκίνημα που κάναμε στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε στη συνέχεια μία αρκετά ικανοποιητική εικόνα, χωρίς να πιάσουμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ήμασταν όμως συνεπείς, κερδίσαμε αρκετά εύκολα, αποφύγαμε όλα τα απρόοπτα, δεν είχαμε τραυματισμούς και μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να κάνουμε καλό Πάσχα, να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μικρή διακοπή που έχουμε μπροστά μας και μετά να συγκεντρωθούμε στη δύσκολη σειρά των πλέι οφ που έχουμε μπροστά μας. Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση για μας».

Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης φάσης των πλέι οφ (πρόκειται ν΄ αρχίσει την Τρίτη 11 Μαΐου) θ’ αναμετρηθούν: Παναθηναϊκός-Ιωνικός, Λαύριο-Κολοσσός και Προμηθέας-Περιστέρι. Οι σειρές κρίνονται στις δύο νίκες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βόλεϊ: Κεκλεισμένων των θυρών το Final 4!

Μια μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών στη Λάρισα, όπου θα συμμετέχουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός,...

Στην ίδια κατηγορία