Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα

Δημοφιλή

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου μετράει τις περισσότερες συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου μετά τον έμπειρο Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Μετά από δύο σεζόν με την ομάδα νέων, ο 20χρονος Γιαννιώτης κεντρικός αμυντικός καταγράφει φέτος την πρώτη του χρονιά σε επίπεδο ανδρικού ποδοσφαίρου, όντας βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ Β΄.

Ο Παναγιώτου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλον παίκτη στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου (έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού), εξαιρουμένου του έμπειρου Αποστολόπουλου.

Σε ηλικία μόλις 13,5 χρόνων άφησε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιάννενα, και εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αρχίζοντας την καριέρα του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Μικρός – στην ακαδημία «ΑΟ Γιάννινα»-αγωνίζονταν ως επιτελικός χαφ κι αργότερα ως αμυντικός χαφ. Στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, όμως, εξελίχτηκε ως κεντρικός αμυντικός.

Το Σεπτέμβριο του 2019 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Και δύο μήνες αργότερα, ο Αμπέλ Φερέιρα τον συμπεριέλαβε στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα στη Δράμα εναντίον της τοπικής Δόξας. Και εκεί ο Παναγιώτου έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο με τους μεγάλους (αντικαταστάθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στο δεύτερο ημίχρονο) αγωνιζόμενος για ένα ολόκληρο ημίχρονο δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα (Σεπτέμβριος 2020) ο Φερέιρα του έδωσε ξανά χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, πριν λίγο καιρό ο Παναγιώτου επέκτεινε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία