Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάστηκαν από φέτος για του χρόνου

Δημοφιλή

Η επόμενη Κ-19 του ΠΑΟΚ θα έχει ως βάση παίκτες γεννηθέντες το 2005, αρκετοί από τους οποίους κατέγραψαν ήδη από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τις πρώτες συμμετοχές με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Οι επίσημες υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου ολοκληρώθηκαν, η σεζόν λήγει και τυπικά στα τέλη Μαΐου και η προσοχή των υπευθύνων της ακαδημίας στρέφεται ουσιαστικά από τώρα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, ρίχνοντας-σε πρώτη φάση-το βάρος στην ομάδα νέων Κ-19.

Όπως συμβαίνει λίγο-πολύ κάθε χρόνο, έτσι και το καλοκαίρι που ακολουθεί, θα επιχειρηθεί ανανέωση στο ρόστερ της Κ-19. Στο προσκήνιο θα έρθει η φουρνιά των παικτών, που είναι γεννηθέντες το 2005, και οι οποίοι φέτος στέφθηκαν πρωταθλητές με την Κ-17. Αρκετοί, όμως, από αυτούς, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έπαιξαν από φέτος με την Κ-19 και, κατά κάποιο τρόπο, προετοιμάστηκαν για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

O Δημήτρης Κωττάς (αμυντικός χαφ) έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά, συμμετέχοντας σε δεκατρείς αναμετρήσεις (έξι συμμετοχές στο αρχικό σχήμα κι άλλες επτά ως αλλαγή).

Τις περισσότερες συμμετοχές, όμως, ως βασικός κατέγραψε ο αριστερός μπακ Νίκος Δεληγιάννης (φωτ.), ο οποίος ξεκίνησε σε δέκα παιχνίδια.

Εννέα παρουσίες κατέγραψε ο κεντρικός χαφ Κώστας Γκούμας, έστω κι αν μόνο η μία ήταν στο αρχικό σχήμα κι οι υπόλοιπες οχτώ προερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Σπύρος Αγγελίδης υπερασπίστηκε την εστία σε τρία παιχνίδια, ενώ ισάριθμες ήταν κι οι συμμετοχές, που κατέγραψαν τόσο ο δεξιός μπακ Χαράλαμπος Γεωργιάδης κι ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Καστίδης (δύο παρουσίες ως βασικοί), όσο κι ο φορ Γιάννης Γκιτέρσος, που αγωνίστηκε και τις τρεις φορές ως αλλαγή.

Ακόμη, οι Ταξιάρχης Φίλων (κεντρικός αμυντικός), Μηνάς Βασιλειάδης (επιθετικός χαφ) και Αλέξανδρος Αδάμ (δεξί εξτρέμ) έκαναν από φέτος το ντεμπούτο τους με την Κ-19, συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι. Το ίδιο κι ο φορ Στέφανος Τζίμας, ο πιο μικρός σε ηλικία απ΄ όλους τους προηγούμενους, μια και είναι γεννημένος ανήμερα των Θεοφανίων του 2006.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «Plan B» της Λίβερπουλ αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως έχει μπει στο... στόχαστρο των μεγάλων αγγλικών ομάδων, καθώς και η Λίβερπουλ φέρεται να...

Στην ίδια κατηγορία