Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έστειλε επιστολή σε Μητσοτάκη ο Ιβάν

Δημοφιλή

Η νεολαία Ποντίων της διασποράς προχώρησε σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία στήριξης των περιοχών που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές, ξεκινώντας την καμπάνια «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να στηρίζει αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, με την ιδιότητα του προέδρου των ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη για να του ζητήσει να υποστηρίξει αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ

Σας ζητώ να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές. Αντίστοιχη έκκληση από την Ποντιακή νεολαία εστάλη και στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια.

Οι νέοι, περισσότερο από τον καθένα, ενδιαφέρονται για την διατήρηση συνθηκών διαβίωσης φιλικών προς το περιβάλλον, και όχι μόνο αντιλαμβάνονται την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα, αλλά προσφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά και ενωμένοι για να βοηθήσουν την ιστορική τους πατρίδα.

Η καμπάνια «Φύτεψε το δικό σου δέντρο στην Ελλάδα» είναι μια ειλικρινής ώθηση, μια χείρα βοηθείας που απλώνεται από τη νέα γενιά της αγαπημένης μας Ελλάδας. Σας ζητώ να μην αγνοήσετε αυτή τη σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία της νεολαίας μας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco για την 4η...

Στην ίδια κατηγορία