Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ερωτας με τα δίχτυα

Δημοφιλή

Εντυπωσιακή εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα νέων Κ-19 πραγματοποιεί ο Γιάννης Γκιτέρσος, ο οποίος ήδη μετρά έξι γκολ σε εννέα συμμετοχές με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Πρωταθλητής πέρσι με την Κ-17 του Δικεφάλου, ο ύψους 1,86 μ. φορ άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Κ-19 ήδη από την περασμένη περίοδο. Αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια (ως αλλαγή), πετυχαίνοντας στο ντεμπούτο του το νικητήριο γκολ στον εντός έδρας αγώνα του περασμένου Φεβρουαρίου κόντρα στον Ιωνικό .

Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο πολύ μικρός στους «Πρωταθλητές Πεύκων». Μεταξύ των προπονητών του ήταν κι ο Ανδρέας Μπαλαμπάνης και αργότερα κι ο Αλέκος Θεοδωρίδης. Λογική συνέπεια ήταν, λοιπόν, το καλοκαίρι του 2020 ο Γκιτέρσος να μεταπηδήσει στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Με την ένταξή του στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να ξεπεράσει την οστεοχονδρίτιδα, πάθηση που ταλαιπωρεί παιδιά, που παίρνουν απότομα ύψος. Εκτοτε δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, όπως αποδεικνύουν κι οι μετέπειτα επιδόσεις του.

Από πολύ νεαρή ηλικία είχε έφεση στο γκολ. Κι ο πατέρας του (όπως κι ο παππούς του στα Τρίκαλα) έπαιζε ποδόσφαιρο, φθάνοντας μέχρι την ομάδα νέων της Λάρισας, ωστόσο στη συνέχεια αφοσιώθηκε στις σπουδές του στην ιατρική. Φέτος τελειώνει το Λύκειο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες επιθετικό να αφιερώνει όσες ώρες απαιτεί η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ας σημειωθεί ότι το περασμένο Μάρτιο, πριν καλά συμπληρώσει τα δεκαεφτά του χρόνια, υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.


Τελευταία νέα

Νέα μπλεξίματα για Τονάλι: Κατηγορείται για 50 παράνομα στοιχήματα

Σε νέα μπλεξίματα βρίσκεται ο μέσος της Νιουκάστλ, Σάντρο Τονάλι, που κατηγορείται για επιπλέον παραβάσεις σχετικά με το στοίχημα...

Στην ίδια κατηγορία