Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έρχονται… ανάσες και για τους διεθνείς του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, οι οποίοι κλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες να ενισχύσουν τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα σε φιλικά παιχνίδια. Για τον ΠΑΟΚ κλήσεις στις Εθνικές ομάδες δέχθηκαν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ίνγκι Ίνγκασον, Γιάσμιν Κούρτιτς, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Τιάγκο Ντάντας και οι νεαροί Γιάννης Κωνσταντέλιας, Παναγιώτης Παναγιώτου και Κωνσταντίνος Μπαλωμένος.

Με εξαίρεση την περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ, οι υπόλοιποι επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην πρώτη προπόνηση, μετά από αρκετές ημέρες, την ερχόμενη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Ο τελευταίος, που θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Τιάγκο Ντάντας, διότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις του με την U-21 της Πορτογαλίας, διότι αύριο (22/11) θα δώσει ένα ακόμη φιλικό ματς κόντρα στην Ιαπωνία.

Οι υπόλοιποι διεθνείς ολοκλήρωσαν τις παρουσίες τους με τις Εθνικές τους ομάδες και έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη. Μετά και την άφιξη του 21χρονου Πορτογάλου χαφ, η Νέα Μεσημβρία θα γεμίσει ξανά, με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν εντατικά προπονήσεις, ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι για την πρώτη υποχρέωση μετά από καιρό, που θα είναι για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθροΟ τελευταίος χορός…
Επόμενο άρθροΠάει για Μπουχαλάκη ο Άρης;


Τελευταία νέα

Οι ευχές του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ (pic)

Αφορμή δοθείσης από τη συμπλήρωση 98 ετών από την ημέρα της ιδρύσεως του ΠΑΟΚ και παίρνοντας τη σκυτάλη μετά...

Στην ίδια κατηγορία