Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιβεβαίωσε το τέλος ο Ζαμπά

Δημοφιλή

Όπως σας είχε ενημερώσει το forzaonline στις 28 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ), ο Λέο Ζαμπά αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ αυτό με ανάρτηση του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε αυτή:

Κάποιες αποφάσεις στη ζωή είναι δύσκολο να τις πάρεις.

Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν.

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, ένιωσα ότι η φροντίδα και η προσοχή που πήρα θα είναι μοναδική και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα τα τελευταία χρόνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τίτλοι, ιστορικά παιχνίδια, ευθυμία, λύτρωση. Έζησα όλη την εξτρίμ πλευρά της ζωής μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο χαρούμενες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο για την ίδια μου την ζωή. Και αυτό μετράει. Είναι αδύνατον να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά μου αισθήματα όλους όσους συνεργάστηκα όσα χρόνια ήμουν εκεί. Αθλητές, υπάλληλοι, φίλοι και άνθρωποι που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική.

Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτήν την ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπω το ποδόσφαιρο.


Τελευταία νέα

Χάνει Κβαρατσχέλια λόγω… Ελλάδας η Νάπολι

Χωρίς τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θα υποδεχθεί η Νάπολι την Αταλάντα αύριο (30/3-14:30), σε ματς της 30ης αγωνιστικής στη Serie...

Στην ίδια κατηγορία