Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Monday, April 20, 2026

Επιστροφή στις προπονήσεις και… στροφή στη Μακάμπι για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ρυθμούς Ευρώπης, αφού ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του League Stage του Europa League.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στη League Phase και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τούμπα.

Οι βασικοί της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στον τομέα της τακτικής, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο. Ο Έλληνας διεθνής ξεκίνησε θεραπεία και η επιστροφή του αναμένεται μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων τον Οκτώβριο.

Την Τρίτη (23.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Μπάμπα. Η Μακάμπι θα δώσει τη δική της συνέντευξη στις 18:15».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Ένας αιώνας… ασπρόμαυρος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚ!

Σαν σήμερα, πριν από 100 χρόνια, ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, γνωστός ως ΠΑΟΚ, αναγνωρίστηκε επίσημα, σηματοδοτώντας την αρχή...

Στην ίδια κατηγορία