Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Μπάσκετ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Παναθλητικού με 62-56, στο πλαίσιο της 16ς αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Ουίλιαμς, Τζετ-Ουίλσον, Πέρι και Κολλάτου. Οι «ασπρόμαυρες» αγωνίστηκαν χωρίς την αρχηγό τους, Ρένια Καρλάφτη, η οποία λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε βοηθήσει τις συμπαίκτριες της στο παρκέ.

Ο Δικέφαλος μπήκε από την αρχή της αναμέτρησης με «πατημένο το γκάζι». Η Τζετ-Ουίλσον με δύο εύστοχα δίποντα σουτ έκανε το 4-0, ενώ λίγο αργότερα η Πέρι σημείωσε τους πρώτους της πόντους στο νέο της «σπίτι» κάνοντας το 8-2. Με αυτόν τον δυναμικό ρυθμό συνεχίστηκε η πρώτη περίοδος και η Κιλαζίδου μετά από ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την άμυνα με ένα δίποντο σουτ έκανε το 14-6. Με δύο συνεχόμενα καλάθια η Ουίλιαμς πήγε το σκορ στο 18-9, με την Κιλαζίδου διαμορφώνει το τελικό σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 20-9.

Στην δεύτερη περίοδο έπεσε ελαφρός το τέμπο του αγώνα. Η Τζετ-Ουίλσον με το πρώτο τρίποντο στον αγώνα για τις «ασπρόμαυρες» έκανε το 23-11. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στον πιο «άγριο» τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του. Μετέπειτα η Κατσαμούρη έκανε το 25-19, αμέσως μετά η Τζετ-Ουίλσον το 27-19 και η Κολλάτου ευστοχώντας στην μία από τις δύο βολές πήγε το σκορ στο 28-19. Το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με την Ουίλιαμς να κάνει το 30-21.

Στην επανέναρξη της αναμέτρησης, οι «ασπρόμαυρες» ανέβασαν και πάλι τον ρυθμό τους. Η Ουίλιαμς πήγε την διαφορά στους 11 πόντους μεταξύ των δύο ομάδων κάνοντας το 35-24. Στη συνέχεια η Κιλαζίδου άνοιξε και άλλο την ψαλίδα διαμορφώνοντας το σκορ σε 40-25 και λίγο μετά με ένα τρίποντο έκανε το 45-28. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με τις φιλοξενούμενες να κάνουν το 45-33.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έπρεπε διατηρώντας την ψυχραιμία του. Η Τζετ-Ουίλσον με ένα ακόμα τρίποντο έκανε το 58-40 και η Πέρι με δύο συνεχόμενα δίποντα πήγε το σκορ στο 54-49. Στη συνέχεια η Κολλάτου κάνοντας το δύο στα δύο σε τέσσερις συνολικά βολές έκανε το 56-49 και το 60-53 αντίστοιχα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 62-56.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΓΑΣ Ευνίκος, για την 17η αγωνιστική της Α1.


Τελευταία νέα

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα των Play Off

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, η Super League γνωστοποίησε το νέο...

Στην ίδια κατηγορία