Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στην δουλειά για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μετά από δέκα ημέρες άδειας και ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν και πάλι στη βάση τους. Οι προπονήσεις ξεκινάνε και πάλι για τους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου, οι οποίοι έχουν «ραντεβού» σήμερα (24/11) στη Νέα Μεσημβρία, ώστε να προετοιμαστούν για την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους.

Πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει αυτή την περίοδο, αλλά οι προπονήσεις πρέπει να ξεκινήσουν, διότι σε τρεις εβδομάδες περίπου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Φυσικά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προετοιμασία της Κύπρου, όπου οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν εντατικά προπονήσεις και θα δώσουν φιλικά παιχνίδια, για να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το ευτύχημα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι η διακοπή συνέπεσε σε μια χρονική στιγμή, όπου το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ήταν γεμάτο. Τόσο οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης, όσο και ο Κάλεντ Νάρεϊ έχουν αρκετό χρόνο, ώστε να αποθεραπευτούν και να εμφανιστούν έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς μετά από ένα μήνα. Απών από την προπόνηση και γενικά από την προετοιμασία θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.


Τελευταία νέα

Στροφή σε ΑΕΚ: «Ανασυγκρότηση κι αντίδραση»

Πίσω στη δουλειά ενόψει ΑΕΚ έχει επιστρέψει ο ΠΑΟΚ μετά το «κάζο» στη Λαμία που του κόστισε υπερπολύτιμους βαθμούς...

Στην ίδια κατηγορία