Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η προσοχή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετατοπίζεται ξανά στο πρωτάθλημα και την Κυριακάτικη (18/1, 19:00) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.
Οι «ασπρόμαυροι» πήραν μια μικρή ανάσα την Πέμπτη (15/1) και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ώστε να ξεκινήσουν τη μίνι προετοιμασία τους για το ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Γεμάτο είναι και πάλι το ιατρικό δελτίο της ομάδας, καθώς πέρα από τους τραυματίες Γίρι Παβλενκα και Λούκα Ιβανούσετς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους Σάστρε, Καμαρά, Θυμιάνη, Ντεσπόντοφ και Μοναστηρλή να μένουν εκτός στον προημιτελικό του Κυπέλλου, λόγω ίωσης.
Υπενθυμίζεται πως για τον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν είναι διαθέσιμος ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει τη ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.




