Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Επιστρέφω πιο έτοιμη για τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Μετά από μια «γεμάτη» χρονιά στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ πιο έτοιμη. Ο λόγος για την Γιώτα Χατζηχαριστού. Η νεαρή τερματοφύλακας του Δικεφάλου μιλά στη FORZA για την επιστροφή της στον Δικέφαλο αλλά και για τις εμπειρίες που αποκόμισε από το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Πως νιώθεις που επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ μετά από ένα χρόνο;

«Φυσικά είμαι χαρούμενη που γυρνάω στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται πέραν πάσης αμφιβολίας για την κορυφαία ομάδα της χώρας. Είμαι χαρούμενη και για την ζεστή υποδοχή από τους ανθρώπους της ομάδας. Γυρνάω σε μια ομάδα που ξέρω καλά και είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις με την ομάδα».

Πόσο διαφορετική είσαι σε σχέση με την προηγούμενη σου θητεία;

«Σίγουρα έχω μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία. Είχα μια γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα, ήταν η πρώτη φορά που είχα τόσο πολλά παιχνίδια.Τις προηγούμενες χρονιές είχα προβλήματα τραυματισμού που δεν με άφηναν να αγωνιστώ όσο θα ήθελα. Οπότε νιώθω αρκετά πιο έτοιμη σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία μου στην ομάδα».

Τι συνάντησες κατά την παρουσία σου στη Βουλγαρία;

«Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ κοντά στα ελληνικά δεδομένα από άποψη ποιότητας. Υπάρχει μια καλή ομάδα που είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες και κατακτά το πρωτάθλημα. Εγώ αγωνιζόμουν στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, και κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την δεύτερη μέχρι την τελευταία θέση».

Εκτός γηπέδου υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε;

«Πρόκειται για ένα λαό αρκετά κοντά στο δικό μας, έτσι η ζωή μου δεν είχε καμιά ουσιαστική διαφορά. Αυτό που με δυσκόλεψε είναι η γλώσσα, αφού οι περισσότεροι δεν μιλούν αγγλικά. Ένα από τα θετικά επίσης είναι ότι η σεζόν δεν επηρεάστηκε από τον Covid, όπως έγινε στην Ελλάδα με τις διακοπές του πρωταθλήματος. Γενικότερα τα μέτρα δεν ήταν τόσο σκληρά όσο στην Ελλάδα».

Οπότε το πρόσημο της παρουσίας σου στην Λοκομοτίβ είναι θετικό;

«Το πρόσημο είναι θετικό. Η ομάδα δέχθηκε πολύ λίγα γκολ οπότε είμαι αρκετά ικανοποιημένη και από την προσωπική μου απόδοση, όσο και από αυτή της ομάδας».

Επιστρέφοντας σε προβληματίζει μια πιθανή διακοπή του πρωταθλήματος;

«Η αλήθεια είναι το μόνο μου άγχος είναι όντως το αν θα παίξουμε. Πέρσι το ποδόσφαιρο γυναικών ήταν το τελευταίο που πήρε το πράσινο φως για να ξεκινήσει. Θέλω να είμαι αισιόδοξη και να πιστεύω ότι δεν θα ζήσουμε την ίδια τραγική κατάσταση και τη νέα σεζόν».

Ποιοι οι στόχοι σου ενόψει της νέας σεζόν με τον ΠΑΟΚ;

«Εννοείται ότι ως ομάδα θέλουμε πέραν από το πρωτάθλημα, να κρατήσουμε το αήττητο και να δεχθούμε όσο λιγότερα γκολ γίνεται. Ατομικά θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και να την βοηθήσω με όσο καλύτερες εμφανίσεις μπορώ».

Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει εδώ και χρόνια ως στόχο μια καλή πορεία στo Champions League. Είσαι αισιόδοξη για φέτος;

«Αν δεν είμαστε αισιόδοξοι δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε. Έχω εμπιστοσύνη και στους προπονητές και στη διοίκηση της ομάδας, κάνουν όλοι το καλύτερο δυνατό. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Το καλό είναι ότι τα κορίτσια ολοκλήρωσαν πρόσφατα τη σεζόν, άρα θα είναι πιο έτοιμες ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, δεν θα χρειαστεί πολύ για να βρεθούμε στην κατάλληλη κατάσταση. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Αυτό το διάστημα περιλαμβάνει κυρίως ξεκούραση και διακοπές. Εκτός από το τέλος της σεζόν, ολοκληρώθηκε και η εξεταστική μου το προηγούμενο διάστημα. Οπότε γεμίζω μπαταρίες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ αλλά και της νέας σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπήκε στα… βαθιά ενόψει Ολυμπιακού

Με το... καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κατόπιν του εντός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία