Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει ο Σαλούστρος – Ενσωματώθηκε ο Σαρικόπουλος

Δημοφιλή

Με ελλείψεις ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδα κόντρα στον Προμηθέα Πατρών (20/11). Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη είχε τριήμερο ρεπό, ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες και να φορτίσουν τις μπαταρίες, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία για το ματς της επόμενης εβδομάδας ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη (9/11), έχοντας όμως δύο απουσίες στο ρόστερ. Ο λόγος για τους Χρήστο Σαλούστρο και Γιαννίκ Φράνκε.

Ο Έλληνας φόργουορντ κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλα αυτά, ο Σαλούστρος «κόπηκε» από την αποστολή κι έτσι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων». Από την άλλη μεριά, ο Φράνκε παραμένει στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας και θα αγωνιστεί στα επικείμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα σε Ουκρανία και Ισπανία.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει για τον Δικέφαλο, έχοντας όμως ένα νέο πρόσωπο στο ρόστερ. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα και έπιασε αμέσως δουλειά στο Παλατάκι, μπαίνοντας στις προπονήσεις, ώστε να φανεί έτοιμος στο επόμενο επίσημο παιχνίδι.


Τελευταία νέα

Aκόμα εκτός ο Μπάμπα

Στενεύουν τα περιθώρια για τον Ράχμαν Μπάμπα, με τον Γκανέζο μπακ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στην...

Στην ίδια κατηγορία