Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει ο Μιτρίτσα

Δημοφιλή

Έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, αφού ο Ρουμάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τρίτη (8/3).

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, ανεβάζοντας στροφές, ενώ μέρος της προπόνησης για ακόμη μια ημέρας έβγαλε και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του, πήρε το τρίποντο στη Λαμία, ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Super League Interwetten 2021-22 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Γάνδη στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος» έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε υψηλή ένταση, στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έκανε ατομικό κι από αύριο αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το πρόγραμμα του.

Την Τρίτη (08.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!»

Τα δικά της «χρόνια πολλά» για τα 98α γενέθλια του συλλόγου έστειλε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ, τονίζοντας πως η ηλικεία...

Στην ίδια κατηγορία