Την ώρα που η Στεάουα και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την ρεβάνς της Πέμπτης (20/2, 19:45) στη «National Arena», οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Βουκουρέστι βρίσκονται στο επίκεντρο.
Μάλιστα, οι άνθρωποι της ρουμανικής ομάδας έχουν αρχίσει να παίρνουν τα μέτρα τους, αφού όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, έχουν ενεργοποιήσει μεταξύ άλλων και το σύστημα θέρμανσης του αγωνιστικού χώρου.
Επιπλέον, στο γήπεδο υπάρχουν τεράστιοι λαμπτήρες που προστατεύουν το χορτάρι, επομένως άπαντες αισιοδοξούν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα ξεπεραστούν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι η National Arena, που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, διαθέτει ανασυρόμενη οροφή, αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χειμερινές συνθήκες.