Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Με γκολ του Κούτσια στο 92’, ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου και επέστρεψε στις νίκες. Παρά τις απρόσμενα κακές καιρικές συνθήκες, το ματς είχε ενδιαφέρον, πάθος, τρία γκολ, φάσεις και μία αποβολή. Διόλου άσχημα…

Ο ΠΑΟΚ Β είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε στο 31΄με τον Σπυρίδη, στο 35’ και στο 43’ με τον Πανίδη, ωστόσο το ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Ακόμα πιο δυναμικός στην επανάληψη ο Δικέφαλος, με τον Τσοπούρογλου να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 47’ και τον Τσαούση ν’ ακολουθεί δύο λεπτά μετά.Στο 51’ οι γηπεδούχοι έμεινα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάνγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πέντε λεπτά μετά ήρθε το γκολ.

Στο 56′ ο Γρόσδης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Μπράντονιτς, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0, πετυχαίνοντας γκολ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 59’ με τον Σιάφα.Ακολούθησε ένα ημίωρο απόλυτης κυριαρχίας του ΠΑΟΚ, με το γκολ της νίκης να έρχεται τελικά στο 92’.

Ο Φασίδης έβγαλε τη σέντρα στην μικρή περιοχή κι ο Κούτσιας με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (64′ Καλουτσικίδης), Γρόσδης, Σαλαμούρας (64′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (60′ λ.τ Φασίδης), Πανίδης (64′ Κούτσιας ), Σπυρίδης (74′ λ.τ Κουλούρης).

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Μακροπουλιώτης, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Μάνγκα, Ντιαμπί, Σιαφά, Κότος (60′ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Ξύδας (68′ Κόλα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία