Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε ο Ράφα Σοάρες

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο (20/8) στις 21:45, με τον Ράφα Σοάρες να επιστρέφει στις προπονήσεις βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μπαίνει σε αγωνιστική εβδομάδα και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 2022-23 κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας (20.08, 21:45).

Μετά το τελευταίο φιλικό τεστ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και το ρεπό της Κυριακής, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έκαναν Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο κι έπιασαν δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (15.08) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε άμυνα κι επίθεση.

Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ο Ίβαν Νέσμπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Χάρης Τσιγγάρας προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο.

Την Τρίτη (16.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία