Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε ο Καλογερόπουλος!

Δημοφιλή

Δύο χρόνια μετά την αποπομπή του από τους παίκτες των διαιτητών, έχοντας σφυρίξει για τελευταία φορά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1 στις 19 Νοεμβρίου 2017, ο Χάρης Καλογερόπουλος επιστρέφει σιγά σιγά στη διαιτησία.

Όπως γράφει το «Στραγάλι» στη FORZA, o 36χρονος Καλογερόπουλος, που είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, όταν σφύριζε στη Σούπερ Λίγκα, είναι στον πίνακα των 152 παρατηρητών διαιτησίας της Γ’ Εθνικής και στα… μουλωχτά επανήλθε στη διαιτησία.

Την 4η αγωνιστική ο Καλογερόπουλος ορίστηκε πρώτη φορά παρατηρητής στο παιχνίδι Κόρινθος – ΑΕΚ Τρίπολης και την Κυριακή είχε οριστεί στο Μαρκό – Παλληνιακός.

Όπως αποκαλύπτει η διαιτητική στήλη της FORZA, τον Καλογερόπουλο «τον έφεραν δια της πλαγίας οδού, μέσω Τριτσώνη και Γιάννη Παπαδόπουλου. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες και ο Περέιρα είναι εκτεθειμένος».

Ο ορισμός του Καλογερόπουλου ως παρατηρητή στη Γ΄ Εθνική, ουσιαστικά του ανοίγει το δρόμο για να ανέβει και στα… ψηλότερα στρώματα της διαιτησίας, προφανώς όταν αλλάξουν οι συνθήκες. Σε αντίθεση με τους άλλους «χιλιοτραγουδισμένους» διαιτητές, που πήγαν στο σπίτι τους και για την ώρα παραμένουν εκτός διαιτησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς δύο για Παναθηναϊκό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία