Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επέστεψε στις Νίκες!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε εντός έδρας επί του Προμηθέα Πάτρας με 97-92, για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Θεαματική ήταν η έναρξη του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν εκατέρωθεν τρίποντα για τις δύο ομάδες. Φράνκε και Ράιλι από πλευράς Δικεφάλου και Κουλμπόκα και Ντάνγκουμπιτς ξεκίνησαν το ματς με εύστοχες προσπάθειες από τα 6.75. Μετά από 3.5 λεπτά αγώνα είχαν σημειωθεί 22 πόντοι, με το σκορ να φτάνει στο 11-11.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά μετά τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου, καθώς ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω με εννιά πόντους (13-22), αφού ήταν αρκετά άστοχος.

Περίπου 3.5 λεπτά πριν το ημίχρονο ο Δικέφαλος κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στον πόντο (38-39) με τον Τσιακμά να είναι πρωταγωνιστής.

Στον πόντο παρέμεινε η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με σκορ 46-47.

Χέρι-χέρι πήγαιναν οι ομάδες και στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με το σκορ να είναι 59-59 στα μισά της τρίτης περιόδου.

Ο αγώνας είχε έντονο ρυθμό, χωρίς ωστόσο ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται να λάθη των Πατρινών.

Το σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου διαμορφώθηκε σε 67-70, με τον Δικέφαλο να ψάχνει λύσεις, ώστε να επιστρέψει στα τελευταία δέκα λεπτά.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο του Τζέιλεν Ράιλι, που έφερε τον αγώνα στα ίσα (72-72).

Το παιχνίδι είχε αρχίσει να… ξεκαθαρίζει τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, καθώς ο Δικέφαλος βρισκόταν μπροστά με επτά πόντους (85-78), με τον Ράιλι να πετυχαίνει κομβικούς πόντους από τα 6.75.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου των φιλοξενούμενων και τις προκλητικές συμπεριφορές Τανούλη και Γκίκα, ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 97-92.

Τα δεκάλεπτα: 23-30, 46-47, 67-70, 97-92


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία