Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έπαιξαν για όμορφο λόγο οι παλαίμαχοι

Δημοφιλή

Φιλικό για καλό σκοπό έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο Θεσπρωτικό, κόντρα σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δήμου Ζήρου, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε νικηφόρα για τους «ασπρόμαυρους» που επικράτησαν με 6-2. Τρία γκολ πέτυχε ο Τουρσουνίδης, δύο ο Θεοδωρίδης και ένα ο Καπετανόπουλος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στ. Ιωάννου, ο Δήμαρχος Ζηρού Ν.Καλαντζής και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βετεράνοι Δήμου Ζηρού (Γιάννης Κώνστας – Δημήτρης Πάντος): Μπακόλας, Ρίζος, Μαγκλάρας, Λέντζος, Σίμος, Παπαδήμας, Κώνστας, Έξαρχος, Μπάκας, Ντόβας, Φίντζος, Μπόμπορης, Δήμος, Κατσάνος, Κολιός, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Ν., Τζιάκος Γ.Δ.

Βετεράνοι ΠΑΟΚ (Δημήτρης Μήτογλου): Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Νάστος, Μαυρέας, Αργυρίου, Αλιβάνογλου, Θεοδωρίδης, Λιάκος, Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Ζεκερίδης.

Έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Ιορδανίδης, Καπετανόπουλος, Κουρτσελίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία