Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Επαφές με Μπαρτσελόνα και Ντουμπάι για Νέα Τούμπα και όχι μόνο…

Δημοφιλή

Σε σειρά επαφών βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όσον αφορά τη Νέα Τούμπα και όχι μόνο στην Βαρκελώνη και στο Ντουμπάι.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μια σειρά σημαντικών επαφών, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συνεργασιών στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, είχαν στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι Βαγγέλης Χρυσοχόος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Υπεύθυνος για το Εμπορικό Τμήμα και το Τμήμα Μάρκετινγκ και Παντελής Θωμάρεης, επικεφαλής των διεθνών ποδοσφαιρικών συνεργασιών, είχαν σημαντικές επαφές με στελέχη της Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη πάνω σε θέματα τεχνολογίας και υποδομών, loyalty και fan engagement, εμπορικά και χορηγικά προγράμματα και μεθόδους εξέλιξης του ποδοσφαιρικού προϊόντος.

Οι επαφές συνεχίστηκαν σε Ντουμπάι, όπου μεταξύ συναντήσεων με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε και μια με τον πρόεδρο της Αλ Σαμπάμπ.

Πέρα από την εκκίνηση δράσεων που αφορούν τις διεθνείς συνεργασίες, οι επαφές αφορούσαν επίσης τις ενδεχόμενες επενδυτικές/χορηγικές συνεργασίες με αφορμή και την έναρξη των εργασιών για τη Νέα Τούμπα».

Τελευταία νέα

Δεν τα κατάφερε ο Αντρίγια

Η Ελβετία έγινε η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία