Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενθουσιασμένος με ΠΑΟΚ ο Σβαμπ

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν μακριά από την πατρίδα του με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Δικέφαλο.

Η επιτυχία του 30χρονου χαφ με την φανέλα του ΠΑΟΚ είχε αντίκτυπο και στην πατρίδα του, αφού ο Σβαμπ έγινε θέμα σε τηλεοπτικό σταθμό της Αυστρίας, που παρουσίασε την πορεία του έμπειρου μέσου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σβαμπ μίλησε για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και τα όσα έζησε στους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πώς περνάει την περίοδο των διακοπών του στο Λέογκανγκ της Αυστρίας.

«Ένα χρόνο μετά μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν ήταν απλώς μια περιπέτεια, αλλά μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή και μια επιτυχημένη σεζόν για εμένα. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι περισσότερο. Ήμουν μέλος του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κερδίσαμε το κύπελλο, δεν θα μπορούσε να πάει κάτι καλύτερα για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός μέσος του Δικεφάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Έτοιμοι για επιστροφή στη δράση!»

O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Super League και το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των...

Στην ίδια κατηγορία