Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενρίκε: «Είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Δημοφιλή

Η Εθνική Ισπανίας του Λούις Ενρίκε έκανε γνωστές τις επιλογές του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μάλιστα ο προπονητής της «ρόχας» σχολίασε τις δυνατότητες του ως τεχνικός, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λούις Ενρίκε άφησε εκτός αποστολής τον Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τον Σέρχιο Ράμος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντίθετα ένας από τις 26 επιλογές του Ενρίκε είναι ο νεαρός Ανσού Φάτι της Μπαρτσελόνα.

«Ο στόχος μου, όπως μου είπε ο πρόεδρος όταν ανέλαβα αυτή τη μοναδική θέση ήταν να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα. Πάντα παίζουμε με το ίδιο στιλ, με σκοπό να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας σε σχέση με τον αντίπαλο. Θυμάμαι τώρα τους επικριτές μου, όμως να ξέρετε πως δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφάιρου από μένα. Αυτό πιστεύω», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θέλω να δώσουμε επτά ματς σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να συμμετέχει στο τουρνουά και να μας αποκλείει από τις υποψήφιες για να αναδειχθούμε οι καλύτεροι. Θα πολεμήσουμε στο Κατάρ, δεν θα πεθάνουμε από φόβο. Δεν ανησυχώ που έχουμε νεαρή ομάδα, αυτοί οι παίκτες έχουν συνηθίσει να αντέχουν την πίεση. Δεν κοιτάζω τους συλλόγους. Πολλοί από αυτούς τους επτά που παίζουν στην Μπαρτσελόνα, είχαν παίξει και πριν στην εθνική ομάδα».

 


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία