Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β ετοιμάζεται μετά από έναν και πλέον μήνα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με την αποστολή του να αναχωρεί για την Αριδαία και την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Αλμωπό.

Μέσα στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία μάλιστα υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο, που αφορά τις θέσεις κάτω από τα γκολπόστ. Πρόκειται για τον νεαρό τερματοφύλακα από το Μαυροβούνιο, Ιβάν Μάροβιτς.

Γεννημένος την πρωτοχρονιά του 2004, ο 18χρονος πορτιέρο βρίσκεται στην Ελλάδα από τα 13 του χρόνια, αφού εντάχθηκε στην Ακαδημία της Βαλένθια στην Αθήνα.

Από εκεί τον είδε ο ΠΑΟΚ, με τον Μαυροβούνιο πορτιέρο να εντάσσεται στον Δικέφαλο και να ακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι. Κάποια διαδικαστικά, καθώς δεν είχε κλείσει ακόμα τα 18 του χρόνια, δεν του επέτρεπαν να υπογράψει το συμβόλαιο του, και αυτό έγινε με την έναρξη του 2022.

Έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας, για την πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση στο νέο έτος.

Δείτε το προφίλ του, όπως το παρουσιάζει ο επίσημος ΠΑΟΚ:

«Προσθήκη στο team των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Β, ο «βενιαμίν» Ιβο Μάροβιτς από το Μαυροβούνιο. Από τα 13 του χρόνια στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Αθήνα και στην Ακαδημία της Βαλένθια, ο Μάροβιτς βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον των scouters του ΠΑΟΚ Academy σ’ ένα φιλικό της Κ17 με την τότε ομάδα του.

Άρχισε να εκπαιδεύεται στην πατρίδα του σε ηλικία έξι ετών, στην FK Arena, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να γίνει τερματοφύλακας, όπως άλλωστε κι ο παππούς του Dragan Perovic, παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων από το πέρασμά του στην Παναχαϊκή. Ο Ίβο είναι ήδη διεθνής με την Κ18 του Μαυροβουνίου, ξεχωρίζει για τα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά, είναι δυνατός στον αέρα και τολμηρός στον έλεγχο της περιοχής του, ειδικά δεδομένης της ηλικίας του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία