Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ντούγκλας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μειώσει τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία. Στις προτεραιότητες του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και παράλληλα κοστίζουν ακριβά, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι καθόλου αρνητικοί να παραχωρήσουν. Ένας από τους παίκτες που δεν θα έλεγε όχι σε πώληση ο ΠΑΟΚ είναι και ο Ντούγκλας Αουγκούστο για τον οποίον έχει εκφραστεί ήδη ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Επίσημη πρόταση στα γραφεία της Μικράς Ασίας δεν υπάρχει ακόμα, αλλά οι επιτελείς της ομάδας είναι ενήμεροι για το θέμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να έχει εκφράσει άποψη για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Σαουδική Αραβία.

Σε κάθε περίπτωση τόσο ο Δικέφαλος όσο και ο παίκτης θα έχουν σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα σε ενδεχόμενο που κατατεθεί πρόταση και προχωρήσει σε deal.


Τελευταία νέα

Ο Κουλιεράκης μένει εκεί που είναι

Δεν αλλάζει εκπροσώπηση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την εταιρία «Prosport» να ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της...

Στην ίδια κατηγορία