Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ντούγκλας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μειώσει τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία. Στις προτεραιότητες του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και παράλληλα κοστίζουν ακριβά, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι καθόλου αρνητικοί να παραχωρήσουν. Ένας από τους παίκτες που δεν θα έλεγε όχι σε πώληση ο ΠΑΟΚ είναι και ο Ντούγκλας Αουγκούστο για τον οποίον έχει εκφραστεί ήδη ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Επίσημη πρόταση στα γραφεία της Μικράς Ασίας δεν υπάρχει ακόμα, αλλά οι επιτελείς της ομάδας είναι ενήμεροι για το θέμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να έχει εκφράσει άποψη για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Σαουδική Αραβία.

Σε κάθε περίπτωση τόσο ο Δικέφαλος όσο και ο παίκτης θα έχουν σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα σε ενδεχόμενο που κατατεθεί πρόταση και προχωρήσει σε deal.

Τελευταία νέα

Δυνατές μάχες στη Νέα Μεσημβρία (video)

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε για άλλη μια μέρα στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία. Στο τέλος του προγράμματος οι παίκτες του...

Στην ίδια κατηγορία