Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένας Κούτσιας δεν ήταν αρκετός

Δημοφιλή

Όνειρο ήταν και πάει για την Εθνική ομάδα Κ19 η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 1-1 με την Γερμανία και έμεινε εκτός συνέχειας, καθώς πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην Elite Round.

Στα του αγώνα η Γερμανία μετά από ένα ημίχρονο χωρίς γκολ κατάφερε να προηγηθεί με τον Κάντε στο 49′, για να ισοφαρίσει ο Κούτσιας στο 62′ με πέναλτι για την Εθνική μας.

Στα λεπτά που έμειναν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να πετύχει και κάποιο άλλο γκολ με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελόπουλος, Γκογκουβίτης, Καλογερόπουλος (80′ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69′ Καστανάρας) Χριστόπουλος, Κουτεντάκης (55′ Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55′ Χριστόπουλος)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ούρμπιγκ, Κραφτ (81′ Κόστκα), Χέρολντ, Αρέι-Μπι, Γκιούνθερ, Κέσικ, Βάγκνερ, Γκούρπουζ (46′ Ρίντελ), Σλεμπ (73′ Χέτβερ), Κάντε, Γκεντίκλι (85′ Γέσεν)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο πόλο ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, και δικαιολογημένα

Κόντρα στα προγνωστικά η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξασφάλισε παράλληλα και την ευρωπαϊκή έξοδο, μετά...

Στην ίδια κατηγορία