Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένας δανεισμός με απόλυτη επιτυχία

Δημοφιλή

Όταν μιλάμε για πετυχημένους δανεισμούς, μιλάμε για τον δανεισμό του Μάρκο Μιχόγεβιτς! Τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, ο ΠΑΟΚ τον είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια από την Σαράγεβο με περίπου 400.000 ευρώ και ο Μιχόγεβιτς έχει καταφέρει σήμερα, λίγο πριν κλείσει τα 24, να ανεβάσει τις μετοχές του, παίζοντας στην Άουε στην Β’ Γερμανίας.

Ο Βόσνιος μετρά 21 συμμετοχές με 1 γκολ σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, σε μια ομάδα του πρώτου μισού της βαθμολογίας και το όνομά του άρχισε να βρίσκεται στις ατζέντες και ομάδων της Μπουντεσλίγκα (Βέρντερ, αλλά και Στουτγάρδη, που πάει να ανέβει).

Από την ώρα που πήγε δανεικός στη Γερμανία, ο Μιχόγεβιτς κέρδισε θέση στην Εθνική της Βοσνίας, έπαιξε στους δύο αγώνες με το Λιχτενστάιν και ήταν στον πάγκο στα παιχνίδια με Ιταλία, Αρμενία και Ελλάδα.

Ο Μιχόγεβιτς πήγε δανεικός για ένα χρόνο στην γερμανική ομάδα και το… κακό για τον ΠΑΟΚ είναι η ρήτρα δεν είναι πολύ μεγάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γύρω στο 1.000.000 ευρώ, και αφαιρούμενου του ποσοστού για τον ατζέντη του και του 10% που δικαιούται η Σαράγεβο, στο ταμείο του ΠΑΟΚ θα μπουν 800.000 ευρώ, αν η Άουε τον αγοράσει, όπως αναμένεται.

Ο Βόσνιος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως τις 31/12/2020 κι αν οι Γερμανοί δεν κάνουν χρήση της ρήτρας, τότε θα επιστρέψει, θα ανανεώσει και θα μείνει στην Τούμπα.

Μακάρι όλοι οι δανεισμοί να ήταν σαν τον δικό του!

*Σε δύσκολη θέση είχε βρεθεί πέρσι η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στον ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Και για να μην βρεθεί και φέτος, που έχει αλλάξει κι η κυβέρνηση, στη δύσκολη θέση, έριξε το μπαλάκι σε υπερκείμενες αρχές και υπουργεία. Αν πουν “μπαίνει”, θα τον αφήσουν να μπει.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΜΠΑ

Στα πιτς παραμένει ο Λέο Ζαμπά και για την ώρα δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το πότε θα επιστρέψει. Όπως αποκάλυψε η FORZA το προηγούμενο Σάββατο, ο Βραζιλιάνος έπαθε μια μόλυνση στο γόνατο, στο οποίο εγχειρίστηκε, που δεν έχει να κάνει με την ίδια την επέμβαση και αυτές τις μέρες κάνει θεραπείες και παίρνει αντιβίωση.

Ο Ζαμπά, που έχει αρχίσει να… τρελαίνεται, έπαιξε για τελευταία φορά στις 20 Οκτωβρίου, ως αλλαγή με τη Λαμία, έπαθε ρήξη μηνίσκου στις αρχές Νοεμβρίου, και τη μόλυνση την έπαθε τις μέρες που επρόκειτο να μπουν σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση.

Αυτή η κατάσταση τον πήγε πίσω και όπως όλα δείχνουν, ο Φερέιρα δε θα τον περιμένει πριν περάσει ένας μήνας.

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Ο Πασχαλάκης όχι μόνο δεν “λύγισε” όταν έχασε τη θέση του από τον Ζίβκοβιτς, αλλά φαίνεται πως πείσμωσε, δουλεύει ακόμη περισσότερο, στα παιχνίδια κυπέλλου ήταν εξαιρετικός και πήρε τα εύσημα κι από τον Φερέιρα μετά τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. “Σε πιστεύω, συνέχισε έτσι” ήταν τα λόγια του Πορτογάλου…

ΖΗΤΗΣΕ… ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΠΑ

Για τα ταξίδι του Σαββίδη στη Βραζιλία για να συζητήσει την αγορά της Φορταλέζα, κάνουν λόγο οι Βραζιλιάνοι. Κανείς δεν ξέρει πως τους προκύπτει αυτό, καθώς από την οικογένεια δεν επιβεβαιώνεται η εμπλοκή σε βραζιλιάνικη ομάδα. Ο δε Γιώργος, βρήκε την ευκαιρία να κάνουν χιούμορ, συνδυάζοντας πρόσφατο δημοσίευμα με τη Μαρούπα, την οποία κάλεσε να πάει να κάνει αυτοψία στη Βραζιλία.

ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

Δεν είναι τυχαίο που ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μιχαηλίδη στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιον άλλο, για να μην υπάρχουν δυσαρεστημένοι, αλλά ο Πορτογάλος φαίνεται πως τον πιστεύει τον νεαρό στόπερ. Ας το κρατήσουμε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Μπριζ έκανε… μπλοκ τους φίλους του ΠΑΟΚ!

Μπορεί η πρώτη «μάχη» της φάσης των «8» του Conference League ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και ΠΑΟΚ να απέχουν...

Στην ίδια κατηγορία