Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Εναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Και με την… βούλα παίκτρια του ΠΑΟΚ είναι η Άννα Καλαντάντζε, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από την θητεία της σε Πανναξιακό, Θήρα και Παναθηναϊκό. Η 23χρονη, νέα κεντρικός των «ασπρόμαυρων», μιλά στη FORZA για την μεταγραφή της στο Δικέφαλο, αλλά και τους στόχους της ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το άθλημα του βόλεϊ;

«Στα δώδεκα, δεκατρία μου χρόνια. Στην αρχή ασχολούμουν με την ενόργανη γυμναστική κάτι το οποίο δεν με βοήθησε… καθώς άρχισα να ψηλώνω. Τελικά στο βόλεϊ κατέληξα μετά από προτροπή κάποιον φίλων που ήδη πήγαιναν σε ομάδα».

Πότε κατάλαβες ότι θα ασχοληθείς σε υψηλό επίπεδο με το άθλημα:

«Ξεκίνησα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάλαβα εξ αρχής. Ήμασταν μια οργανωμένη ομάδα με οικογενειακό περιβάλλον που μας ωθούσαν στον πρωταθλητισμό. Μας έδιναν κίνητρο να παίζουμε με και για τις συμπαίκτριες μου. Με την Ελπίδα έπαιξα για πρώτη φορά στο επίπεδο της Α1 και μετά το ένα έφερε το άλλο».

Πως πήρες την απόφαση να αποχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη στα 19 σου;

«Την χρονιά που έπεσε η ομάδα θέλησα να δοκιμάσω κάπου άλλου. Έτσι πέρασα από Νάξο, Σαντορίνη, Αθήνα και τώρα… Θεσσαλονίκη. Ήταν μια όμορφη εμπειρία»

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ;

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ και ασφάλεια που σου παρέχουν, με έκαναν να πω το «ναι» στην πρόταση της ομάδας. Επίσης, πρόκειται για έναν σύλλογο με οργάνωση, που έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ της νέας σεζόν, σχεδόν κανείς άλλος δεν το έχει. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ελπίζω η επόμενη να είναι ακόμα καλύτερη χρονιά για τον ΠΑΟΚ».

Ποιοι οι στόχοι για την επερχόμενη σεζόν;

«Προσωπικά θέλω όπως η κάθε αθλήτρια, να κάνω μια καλή χρονιά και να ξεπεράσω τον εαυτό του. Σε ομαδικό επίπεδο θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και γιατί όχι, να κατακτήσουμε και ένα τίτλο με το ΠΑΟΚ».

Πως εξέλαβες την απόφαση να διακοπεί οριστικά η δράση στο γυναικείο βόλεϊ:

«Σίγουρα νιώθεις μια αδικία, αφού όλες θέλαμε να συνεχίσουμε την χρονιά και τα Play Off. Θέλεις να παίζεις αυτά τα παιχνίδια. Βέβαια είναι δύσκολο να ξεκινήσεις μετά από δύο μήνες και συνολικά θεωρώ ότι ήταν μία σωστή απόφαση από την ομοσπονδία».

Πως κυλά μια τυπική ημέρα σου;

«Μου αρέσει να ξυπνάω, να μην χάνω την ημέρα. Μου αρέσει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού και μετά την απαραίτητη μεσημεριανή ξεκούραση, να πίνω έναν καφέ, πριν φύγω για το γήπεδο εφόσον έχουμε αγώνα».

Πως διαταράχθηκε η καθημερινότητα σου στην καραντίνα;

«Ήταν δύσκολο και σχεδόν όλοι οι αθλητές το ζήσαμε αυτό. Χάσαμε την καθημερινότητα μας, την επαφή με την ρουτίνα μας. Αυτό το διάστημα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και η επάνοδος θα έχει την δική της δυσκολία, αλλά μας έχει λείψει όλο αυτό και θεωρώ πως έτσι θα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο».

Πως επένδυσες των ελεύθερο σου χρόνο;

«Όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχε η δυνατότητα προπονήσεων στο γήπεδο, προσπαθούσα να κάνω κάτι άλλο προκειμένου να διατηρήσω το σώμα μου σε καλή κατάσταση. Έτσι, έβγαινα για περπάτημα και προσπαθούσα να κάνω γυμναστική από το σπίτι. Επίσης μου αρέσει να πηγαίνω θάλασσα, όταν έχει καλό καιρό».

Παρακολουθείς ταινίες ή σειρές;

«Ναι παρακολουθώ κυρίως ταινίες, δράσης αλλά και κοινωνικές. Αν και δεν βλέπω αρκετά σειρές, την περίοδο της καραντίνας παρακολούθησα το “Last Dance”».

Προηγούμενο άρθρο«Δαιμόνιος από μικρός!»
Επόμενο άρθροΤι φέρνει ο Ολαφ Ρέμπε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία