Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένα βραβείο, τρεις «μονομάχοι»

Δημοφιλή

Στέφαν Σβαμπ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς διεκδικούν το βραβείο της καλύτερης ενέργειας για τον μήνα Απρίλιο με τις ενέργειες των Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκη να είναι από το παιχνίδι με την Μαρσέιγ και του Σβαμπ από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μία πανέξυπνη ασίστ, μία… μαγική μπαλιά κι ένα διπλό στοπ. Ποιο θα είναι το nak Play of the Month Απριλίου; Την απάντηση θα την δώσετε εσείς μέσω του paokfc.gr.

O πρώτος που θα παλέψει για τον τίτλο είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Zile στο παιχνίδι με την Μαρσείγ έδωσε μία απίθανη ασίστ στον Ελ Καντουρί με τακουνάκι πάνω στο βηματισμό για να σκοράρει ο Μαροκινός.

Έτερος διεκδικητής ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Goldkeeper έκανε μία απίθανη επέμβαση στη Μασαλία, που ανάγκασε τον Γκεντουζί να έρθει να του δώσει συγχαρητήρια. Ο Πασχαλάκης αρχικά έδιωξε το τακουνάκι του Γάλλου μετά από κόρνερ και πριν καν προλάβει να σηκωθεί από το χορτάρι απομάκρυνε και κεφαλιά του Σαλιμπά στην επαναφορά.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει κι ο Στέφαν Σβαμπ . Ο Αυστριακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έκανε μία εξωφρενική πάσα με το εξωτερικό φάλτσο στον Ολιβέιρα στη φάση του γκολ του Τσόλακ και δεν θα μπορούσε να λείπει από την τριάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/1, 18:00) στο Παλατάκι τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική των Play Out...

Στην ίδια κατηγορία