Ένα επικό video που αποτελεί κειμήλιο ερασιτεχνικής λήψης έχει αναρτηθεί τις τελευταίες ημέρες στο YouTube, από την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ το 1985.
Μέσα από την κάμερα του Νικόλαου Χατζηπαναγιωτίδη (snoopy), από την Πτολεμαΐδα, αποτυπώνονται όσα βίωσαν οι οπαδοί του Δικεφάλου στη φιέστα που στήθηκε στην Τούμπα από 40.000 και πλέον ΠΑΟΚτσήδες για το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας των «ασπρόμαυρων».
Ένα πραγματικά ιστορικό κειμήλιο που αποτυπώνει την αγνή τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ, σε μια φιέστα που χάρισε… καλτ στιγμές, όπως το ελικόπτερο της Εξπρές Σέρβις, όπου προσγειώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και σε αυτό υπήρχαν δύο μανεκέν, τα οποία φόρεσαν από ένα στεφάνι σε καθέναν από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Το τελικό 1-1 με τον Παναθηναϊκό πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τους παίκτες του Βάλτερ Σκότσκικ και το εκστασιασμένο πλήθος να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους.




