Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εμπλέκεται σε εκβιασμούς και απαγωγές ο πρόεδρος της Παρί;

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι στο στόχαστρο έρευνας που αφορά κατηγορίες για απαγωγή και εκβιασμό. Πρόκειται για είδηση που είχε γνωστή πριν από μερικούς μήνες, μετά από σχετικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation. Ο διοικητικός ηγέτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει εμπλοκή σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού ενός Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία και λομπίστα.

Συγκεκριμένα, ο Ταγέμπ Μπ. όπως αναφέρουν ότι είναι το όνομα του θύματος συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2020 στο Κατάρ και μπήκε φυλακή τον Νοέμβριο επειδή είχε στοιχεία για την εμπλοκή του Αλ Κελαϊφί στη παράτυπη επιλογή του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022.

Κατόπιν ο Ταγέμπ Μπ. έμεινε ελεύθερος, μόνο όταν παρέδωσε τα έγγραφα και προχώρησε σε συμβιβασμό με την πλευρά του Αλ Κελαϊφί. Ο άνθρωπος αυτός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία για την απαγωγή του και πλέον διορίστηκαν οι τρεις δικαστές που θα αναλάβουν την υπόθεση. Οι δικηγόροι του καταγγέλοντα, μάλιστα, δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι που μετά από καιρό η γαλλική δικαιοσύνη αποφάσισε να ερευνήσει σοβαρά τις καταγγελίες.


Τελευταία νέα

Παρών κι ο Γιώργος Σαββίδης

Από νωρίς στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται κι ο Γιώργος Σαββίδης. Αλλωστε, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ...

Στην ίδια κατηγορία