Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εμπιστοσύνη στην πράξη από τον Γκαρσία

Δημοφιλή

Την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Κ-15, φέτος άρχισε στην Κ-17, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ο Γιώργος Κούτσιας αξιοποιείται από τον Ουρουγουανό τεχνικό στην Κ-19.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Πάμπλο Γκαρσία τολμά και χρησιμοποιεί στην Κ-19 παίκτες, οι οποίοι ηλικιακά θεωρούνται «μεγάλοι», ακόμη και για την Κ-17.

Το κάνει φέτος με τον Γιώργο Κούτσια, το έκανε και πέρσι με τον Γιάννη Καράκουτη. Ο Κούτσιας συμμετείχε, στην αρχή της φετινής σεζόν, στα παιχνίδια της Κ-17 κόντρα στη Λαμία και την Ξάνθη, ωστόσο τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πήρε… προαγωγή και χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Κ-19 κόντρα σε Αρη, ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης (έπαιξε για λίγα λεπτά και την προπερασμένη Τετάρτη εναντίον της Μποέμιανς).

Γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 2004, ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 26 γκολ σε δεκαεφτά παιχνίδια, αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του φορ. Ο Γκαρσία δείχνει να εμπιστεύεται στην πράξη τον νεαρό επιθετικό, δίνοντας του, από νωρίς στη σεζόν, ευκαιρίες συμμετοχής. Και αυτό αποδεικνύει πόσο πιστεύει στο ταλέντο του. Απομένει ο 15χρονος παίκτης, μέσω της δουλειάς του, να αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης του Ουρουγουανού προπονητή.

Πάντως, ο Κούτσιας εξακολουθεί να λογίζεται ως μέλος της Κ-17, με την οποία αναμένεται να έχει παρουσίες στη διάρκεια της περιόδου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπέος: «Ανοίξτε το κινητό του Γκορτσίλα…»

Με νέα του ανάρτηση στα social media, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να «ανοίξουν» το τηλέφωνο του διαιτητή, Ευστάθιου Γκορτσίλα,...

Στην ίδια κατηγορία