Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έμφαση στην ανάπτυξη και στο pressing

Δημοφιλή

Ατομικό πρόγραμμα και πάλι για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δούλεψε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, με την υπόλοιπη ομάδα να δουλεύει στο build up και το pressing.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει πιο εντατικά στις προπονήσεις και να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού της, προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατή στην επανέναρξη.

Το τεχνικό επιτελείο έχει εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία κι έχει ξεκινήσει τη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές. Την Παρασκευή (23.09) σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν το build up και το pressing.

Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, έκαναν ασκήσεις χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος δούλεψε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ ο στόπερ του Δικεφάλου έκανε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο.

Το Σάββατο (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία