Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έμεινε όρθιος παρά την «σφαγή» ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Ένα παιχνίδι με όμορφα γκολ και ανατροπές χάλασε από μια από μια απίθανη απόφαση του διαιτητή Τομαρά, να δώσει πέναλτι- εφεύρεση στον Τσουκάνη, στο 80′, με τον ΠΑΟΚ Β να βγάζει «χαρακτήρα», επιστρέφοντας στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-3 με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία.

Με απρόοπτο ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Μακεδονικό για τον ΠΑΟΚ Β, αφού πριν τη σέντρα ο Παναγιώτου, που θα ξεκινούσε στη βασική ενδεκάδα, ένιωσε ένα τράβηγμα, με τον Γιαξή να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Κωττά, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο ΠΑΟΚ Β μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και κατάφερε στην πρώτη του ουσιαστική φάση να πάρει «κεφάλι» στο σκορ.

Μόλις στο 6′ της συνάντησης ο Σελιμάι έβγαλε σέντρα από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, με τον Δσρέλα να πιάνει καρφωτή κεφαλιά για να γράψει το 1-0 για τους «ασπρόμαυρους»,

Μετά το τέρμα του Δικεφάλου οι, τυπικά, φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, με τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία να έρχεται στο 19′, και τον Μπαλωμένο να κάνει μεγάλη επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν.

Σταδιακά η ομάδα του Γκαρσία πήρε εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης και ισορρόπησε μετά από ένα δεκάλεπτο πίεσης, και στο 24′ ο Μπράντονιτς βρέθηκε απέναντι από τον Γουναρίδη, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο.

Ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού ήταν ο Σάββας Σιατραβάνης, και στο 33′ έκανε την κίνηση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έπεσε μετά από μονομαχία με τον Σελιμάι, με τον διαιτητή Τομαρά να δείχνει πέναλτι και κίτρινη κάρτα.

Ο Τσουκάνης ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Μπαλωμένο να διαλέγει τη σωστή πλευρά, αλλά να μην καταφέρνει να αποσοβήσει την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, με το 1-1 να μένει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με δύο νέα πρόσωπα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ρίχνει στο παιχνίδι τους Τσοπούρογλου και Χατζηστραβό, αντί του Σελιμάι (που είχε κάρτα από τη φάση του πέναλτι) και του Γκορντεζιάνι.

Νωρίς ο Ζήσης Χατζηστραβός έγινε παράγοντας του ματς , αφού στο 53′ έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, μετά από γύρισμα του Πανίδη, για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Γκαρσία.

Ο Δικέφαλος στα επόμενα λεπτά έβγαλε συνεργασίες έξω από την περιοχή του Μακεδονικού , με κινητήριους μοχλούς τους Χατζηστραβό και Μπράντονιτς, αλλά δεν βρήκαν την τελική πάσα.

Σταδιακά, η εικόνα του παιχνιδιού έγινε ανάλογη με αυτή του πρώτου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέζουν για την ισοφάριση.

Στο 60′ ο Μπαλωμένος είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του, μετά από δυνατή κεφαλιά του Λισγάρα, με το 2-1 να παραμένει. Πέντε λεπτά αργότερα δεν ήταν τόσο τυχερός, με την κεφαλιά του Γκέντζογλου να καταλήγει στα δίχτυα, για το 2-2 στο 65′, μετά από όμορφη σέντρα του Ζαφειράκη.

Ο Μακεδονικός πίεζε αλλά γκολ δεν έβρισκε, για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να δει πέναλτι- εφεύρεση υπέρ του Μακεδονικού, σε απίθανη «βουτιά» του Τσουκάνη στο 80′, ο οποίος νίκησε τον Μπαλωμένο για το 2-3.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Β ήταν φυσιολογικά έξαλλοι με την απίθανη υπόδειξη του διαιτητή, με το παιχνίδι να χαλάει. Ο ΠΑΟΚ Β έβγαλε χαρακτήρα, με τον Ζήση Χατζηστραβό να επωφελείται από μια φάση διαρκείας στο 92′ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Σελιμάι (46′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας, Γιαξής, Κώττας, Ουεντραόγκο, Νινούα (63′ Μορικέλι), Δαρέλας, Μπράντονιτς, Πανίδης (71′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (46′ Χατζηστραβός).

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι (71′ Μιλισάβλιεβιτς), Σιατραβάνης (86′ Χασάνογλου), Μπρατσιάνι, Ζαφειράκης, Κραγιόπουλος (59′ Λεωνιδόπουλος), Τσουκάνης (86′ Γαρύφαλλος), Λισγάρας, Γκέντσογλου (71′ Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης.


Τελευταία νέα

Τάσος Αναστασιάδης: «Μας ώθησε η δυναμική του ΠΑΟΚ»

Ο εξτρέμ της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάλας του ΠΑΟΚ, Τάσος Αναστασιάδης μιλά στη FORZA για τις εμπειρίες από την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία