Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εμεινε εκτός κι ο Καμπερίδης

Δημοφιλή

Μετά τον Λοβ, κι ο Γιώργος Καμπερίδης τέθηκε νοκ άουτ από την αυριανή (17.00-ΕΡΤ 3) εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Καμπερίδης έχει υποστεί μερική ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και κάκωση βραχέως καμπτήρα στο δεξί πόδι. Πλέον, ακολουθεί συντηρητική αγωγή και θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

«Είχαμε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, κάναμε δύο προπονήσεις, σε αρκετά καλό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια, με την κούραση και τις απουσίες, καθώς δεν θα είναι μαζί μας ο Λοβ με τον Καμπερίδη. Είναι καθαρά ένα παιχνίδι ρυθμού. Αν καταφέρουμε να ανακόψουμε το ρυθμό του Προμηθέα, που είναι μία ομάδα που ίσως και πάνω από το 50% του παιχνιδιού της βασίζεται στο transition game, δηλαδή επιθέσεις ακόμη και στα 8 πρώτα δευτερόλεπτα και ιδιαίτερα στο γήπεδό τους και μπορέσουμε να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, ώστε να μην δώσουμε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι» τόνισε σε δηλώσεις του (paokbc.gr) o Aρης Λυκογιάννης.

Στην αποστολή, της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι Χριστοδούλου, Γκρίφιν, Μιχάλης Καμπερίδης, Καμαριανός, Ντι Λέο, Ρούμογλου, Κάρτερ, Τζόουνς, Τολιόπουλος, Γιάνκοβιτς και Ογκμπέιντε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία