Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελ Καντουρί is back!

Δημοφιλή

Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, αφού όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σημερινό (11/2) δελτίο τύπου της προπόνησης, ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα της ομάδας.

Πλέον, το μοναδικό όνομα που υπάρχει από άποψη τραυματισμών είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η νίκη μπορεί να έρθει στο πρώτο, αλλά μπορεί να έρθει και στο τελευταίο λεπτό». Κάτι που ο Ράζβαν Λουτσέσκου επαναλαμβάνει συνεχώς στους παίκτες του ζητώντας τους να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και στο σχέδιο που ακολουθούν.

Ο επαναληπτικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν από τις περιπτώσεις που έπρεπε να κυνηγούν την τύχη τους και να περιμένουν ως το τέλος. Όπως και το έκαναν πανηγυρίζοντας μια σημαντική πρόκριση που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να διατηρεί έναν από τους στόχους του και τον υποχρεώνει να συνεχίσει την προσπάθεια.

Το ματς με την ΑΕΚ έχει τελειώσει και πλέον ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη το Κύπελλο μέχρι τα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό και επικεντρώνεται στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή του, στο ματς με τον Ατρόμητο.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πέρα από αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα, αφού κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Η προπόνηση της Παρασκευής (11.02) αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, τη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Το Σάββατο (12.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί τις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία