Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ελ Καντουρί: «Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω»

Δημοφιλή

Τον απολογισμό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον εαυτό του έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Βόλο.

«Ολοκληρώσαμε με καλό τρόπο την κανονική περίοδο, όχι μόνο με τα αποτελέσματα, αλλά και με τον τρόπο που παίζουμε και την αυτοπεποίθηση που βγάζουμε. Είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ» είπε αρχικά, και συνέχισε: «Προσωπικά, νιώθω καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι. Έλειπα περίπου δύο μήνες και δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω. Όταν ο προπονητής με επιλέγει, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Όσο για τα πλέι οφ που έρχονται σημείωσε… «Πιστεύω ότι τα πάντα είναι ανοικτά. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Νομίζω ότι καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει δείξει ότι είναι καλύτερη από εμάς. Θα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να προσπαθήσουμε! Στο πρώτο μισό της σεζόν, χάσαμε πολλούς βαθμούς και πρέπει να τους πάρουμε πίσω».

Για τους χαμένους βαθμούς νωρίτερα στη σεζόν και αν «πονάνε» τώρα, υπογράμμισε: «Φυσικά, κοιτώντας πίσω, βλέπουμε ότι είμαστε μια νεανική ομάδα, που έχασε πολλούς βαθμούς με ηλίθιο τρόπο. Είμαστε ακόμα ζωντανοί όμως! Έχουμε το Κύπελλο, είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στα πλέι οφ. Στα ντέρμπι της σεζόν έχουμε αρκετές νίκες. Οι άλλες ομάδες το ξέρουν και έχουμε αισιοδοξία».

Μιλώντας για τη σημερινή κλήρωση των πλέι οφ και αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων, είπε… «Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και δε φοβόμαστε κανέναν».

Όσον αφορά τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο Βόλο χθες και το δικό του μήνυμα… «Να συνεχίσουν να μας βοηθούν με τον αυτόν τον τρόπο που ξέρουν. Μας βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές, σε καλές στιγμές. Και σε αυτό το παιχνίδι ήταν δίπλα μας και είμαστε χαρούμενοι που τους ικανοποιήσαμε με τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, για το αν σκέφτεται επιστροφή στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου, απάντησε… «Δεν ξέρω… Ακούω πολλά. Ίσως να επιστρέψουμε για τον τελικό. Όπου κι αν γίνει, θα είναι μια όμορφη ατμόσφαιρα για να τη ζήσει κάποιος, οπότε όπου κι αν παίξουμε, εμείς θα είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε στον τελικό. Σχεδόν το έχουμε εξασφαλίσει, αλλά έχουμε και μία ρεβάνς ακόμα. Ας παίξουμε τον τελικό στο Πανθεσσαλικό, στο ΟΑΚΑ, στο εξωτερικό, οπουδήποτε… Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι μαζί μας παντού».


Τελευταία νέα

Ψάχνει πρωταγωνιστή η UEFA (pic)

Λίγες ώρες απομένουν για την δεύτερη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, που θα κρίνει ποια από τις...

Στην ίδια κατηγορία