Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξέλιξη με Μπίσεσβαρ

Δημοφιλή

Η χρονιά μπαίνει στην τελική ευθεία και στην Τούμπα, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκασον, άρχισαν να ασχολούνται και με τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Ο πρώτος φάκελος που άνοιξε είναι αυτός του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην Τούμπα για έναν χρόνο ακόμη.

Ο 34χρονος από το Σουρινάμ, δικαίωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που αποφάσισε το καλοκαίρι να τον κρατήσει και να του δώσει πρώτο ρόλο στον φετινό ΠΑΟΚ και η εισήγηση του προπονητή του Δικεφάλου είναι θετική για την παραμονή του Μπίσεσβαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της FORZA, το κλίμα για τον Μπίσεσβαρ είναι πολύ θετικό και έχει γίνει ήδη συνάντηση ανάμεσα στον Ζοσέ Μπότο και την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να ανανεωθεί το συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο.

Από την πλευρά του, ο Μπίσεσβαρ είναι θετικός να παραμείνει άλλη μια χρονιά στην Τούμπα και εμφανίζεται απόλυτα συνειδητοποιημένος. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός γνωρίζει ότι η καριέρα του οδεύει στη δύση της και γνωρίζει τόσο το τί προσφορά μπορεί να περιμένει, όσο και τον ρόλο που μπορεί να έχει στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν.

Ο ίδιος, μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, φέρεται να είπε ότι θα ήθελε να μείνει αρκεί να μην έχει πολύ μεγάλη… επιβάρυνση, όπως συμβαίνει φέτος, έχοντας παίξει στους 39 από τους 42 αγώνες.

Στο προσεχές διάστημα θα συνεχιστεί η συζήτηση του ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Δεδομένο δεν είναι τίποτα, ωστόσο από την ώρα που τον θέλει ο Λουτσέσκου, ο ίδιος θέλει να μείνει και υπάρχει θετική άποψη και στα ανώτερα κλιμάκια, είναι φανερό ότι οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας είναι πολλές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο νοσοκομείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ! (pics)

Σε επίσημη επιβεβαίωση της τροφικής δηλητηρίασης που «χτύπησε» την αποστολή του τμήματος χάντμπολ (δείτε εδώ), στην Αθήνα, προχώρησε ο...

Στην ίδια κατηγορία