Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Έκλεισε» θέση για τον τελικό η Κ17 του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Εντυπωσιακή ήταν η Κ17 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 5-0 στη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό και έκλεισε θέση για τον τελικό της Α’ φάσης της Super League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σαρωτική η Κ17 “καθάρισε” τον αγώνα μπαράζ με τον Λεβαδειακό μέσα σε 15 λεπτά και με το εμφατικό 5-0 εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος στο παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο 19.11 στο Αγρίνιο θα είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League στην ηλικιακή κατηγορία Κ17, ο νικητής εξασφαλίζει από τώρα τη θέση του στο Final Four.

Προφανώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα με την β’ φάση, μέχρι να προκύψουν και οι άλλες τρεις ομάδες της τελικής τετράδας.

Με τέσσερα γκολ από τον Χατσίδη, τρεις ασίστ από τον Καραϊωάννου και «κερασάκι» το ανάποδο «ψαλίδι» του Βρύζα, η ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν άφησε μηδενικά περιθώρια αντίδρασης στους αξιόμαχους φιλοξενούμενους.Στο 2′ λοιπόν, ο Χατσίδης πλάσαρε για το 1-0 από την ασίστ του Καραϊωάννου, στο 10′ συνέχισε για το 2-0 από την ασίστ του Πολιτάκη και στο 14′ «κρέμασε» υπέροχα τον τερματοφύλακα για το τρίτο του προσωπικό γκολ και πάλι από πάσα του Καραϊωάννου.Στο β’ ημίχρονο και πάλι Καραϊωάννου και Χατσίδης συνδυάστηκαν για το 4-0 στο 53′ και τέλος, στο 90′, ο Κεσίδης πάσαρε και ο Βρύζας με υπέροχο τρόπο καθόρισε το σκορ του αγώνα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Τσιντσόλης, Τσιότας, Πολυκράτης, Πανικίδης, Καλιόγλου (63′ Κοσίδης), Παπαευθυμίου, Κεσίδης, Παπαγεωργίου (81′ Μυλωνάς), Χατσίδης (63′ Βρύζας), Καραϊωάννου (73′ Καλαϊτσίδης), Πολιτάκης (73′ Τσομπάνης)».


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία